100% Pénz-visszafizetési garancia!

Annyira bízunk abban, hogy potencianövelő termékünk el fogja nyerni a Te tetszésedet is, hogy 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalunk! Nem kérdezünk semmit! Ez a Mi 100% garanciánk!

Diszkréció

 • A rendelt terméket diszkrét, feliratozás nélküli csomagolásban küldjük futárszolgálattal vagy postai úton.
 • Az általad megadott adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen esetben nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek. Adataidat felhasználhatjuk hasznos információ tartalmú és reklámcélú hírlevelek küldésére, amelyekről bármikor leiratkozhatsz.

A pénz-visszafizetés feltételei

 • Maximum 1 doboz Xerexet fogyaszthatsz el, a vásárolt mennyiségtől függetlenül. Ha 2 vagy több dobozzal fogyasztasz el, abban az esetben a garancia érvényét veszíti.
 • • Postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:
  • A megmaradt tablettákat az eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén a bontatlan csomagokat is)
  • A termékkel kapott eredeti számlát
  • Egy rövid panaszlevelet, amelyben megírod nekünk, hogy nem voltál elégedett a termékkel. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
 • Abban az esetben, ha egyszer már éltél a pénz-visszafizetési garanciánkkal, újabb vásárlás esetén már nem élhetsz ezzel a lehetőséggel.

A pénz-visszafizetés menete

 1. A vásárlástól számított 30 napon belül nem élhetsz visszafizetési igénnyel!
 2. A 30 nap lejárta után 30 napon belül juttasd vissza a fentiekben említetteket postacímünkre! (bontott, bontatlan termékeket, az eredeti számlát és a panaszleveled, postacím: Natural Fit Life Kft. 1116 Budapest Fehérvári út 130.)
 3. A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát. (Ha utánvéttel rendeltél, postai úton történik a visszafizetés, ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba. Előzetesen egyeztess telefonon az ügyfélszolgálatunkkal.)
 4. A kiszállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül tőlünk vásárolt termék(ek)re vonatkozik a pénz-visszafizetési garancia. A viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.