Mit mondanak róla mások?

Kedves forgalmazók!
Alkalmi szedésű potencianövelőket szedtem azelőtt, mielőtt kipróbáltam volna a Xerexet. Nem volt azzal sem gondom, csak azt tapasztaltam, hogy túl erősek, ezért kezdtem el keresni egy rendszeres szedésű készítményt, mert úgy sejtettem, hogy kímélőbbek a szervezetemnek. És nagyon örülök, hogy a Xerex bevált, igaz, hogy kb. 1,5-2 hét után kezdte el kifejteni hatását, de semmilyen mellékhatást nem tapasztalok és azóta minden rendben a szexuális életemmel.
András, 57 éves
A Xerexet miután elkezdtem szedni , kb. egy hétnek kellett eltelni hogy észrevehető változást vegyek észre szexuális hozzáállásomban , sokkal aktívabb lettem és úgymond tettre készebb állapotba kerültem. Sokkal gyorsabbá váltam, és nagyon gondolkodóba estem , hogy újabban csomaggal vásároljak. Ezért is köszönettel tartozom a készítményükért.
N. Lajos
Hatásosnak bizonyult mellékhatások nélkül. Visszatérek még ehhez a termékhez.
Köszönök mindent!
Sz. Lajos
Érezhető a (pozitiv) hatás, ha nem is olyan megfeszitő erővel. Valamivel erősebb vagyok, mint a készitmény szedése előtt.
K. Lajos
Kérem engedjenek meg néhány észrevételt az első "netamin"-os nap után. Ginzeng 250 mg tabletta 12 órakor, Xerex 19 órakor- másfél óra múlva ifjúkori emlékeket idéző, és hosszan tartó élményben részesültünk a párommal. 57 éves vagyok, párom egy évvel fiatalabb, 30 éve harmonikus házasok, gyermekeink kirepültek, és valószínű, hogy esetemben az elmúlt hónap munkahelyi stressz oldása volt a legfontosabb tényező, amire a készítmények alkalmasak. Életvitelem , fizikai kondícióm, táplálkozásom az "Életmód program" szerinti, nem dohányzom, minimális alkoholfogyasztás (heti 2-3 dl bor). Minden eset egyedi és nagyon összetett, amiről akár disszertációt lehetne írni.
Nehéz volt átlépni az internetes ismeretlenség határát, kockázat nélkül viszont mai világunkban semmi sem működik, mértéke csak utólag derül ki. Nekem bevált!
József
kep5