Mit tud a Xerex?

Te mindig készen „állsz”?

A Xerex potencia-tabletta állandó szedésű készítmény, rendszeres kúra jellegű használatra. Ennek köszönhetően hatása hosszú távú, állandó. Összetevői folyamatosan frissen, készenlétben tartják szervezeted, hogy Te készen „állj” minden helyzetben!

A Xerex teljesen biztonságos, kizárólag növényi anyagokból áll. Az előírt módon történő szedés esetén mellékhatásoktól mentes, és a legtöbb gyógyszerrel együtt szedhető párhuzamosan.*

kep4

Hogyan szedjem a készítményt?

Egy hétig napi 2 tablettát, utána napi 1 tablettát a hónap végéig. A következő hónapban pedig kezdd előlről a kúrát. Amennyiben tervezel szexuális együttlétet, akkor egy órával az aktus előtt tedd ezt meg. Ha nem tervezel szexuális együttlétet, akkor két étkezés között, minden nap ugyanabban az időszakban vedd be a készítményt.

Mit kell tudni az összetevőkről?

A Xerex potencia-tabletta 12 -féle, tudományosan bizonyított hatóanyagot tartalmaz. A Xerex ereje a "természet bölcsességében", az egyes összetevők több ezer éves felhasználási hagyományában rejlik, amit a modern amerikai kutatás-fejlesztés vívmányaival ötvöz. Az egyes összetevők egymás jótékony hatását erősítik, az eredmény több, mint pusztán a részek összege: ezt nevezzük szinergiának.

Hatóanyag
A napi adag tartalmaz (egy tabletta)
RDA%
Niacin 25 mg 156%
B12-vitamin 25 mcg 1000%
E-vitamin 5 mg 42%
Cink 15 mg 150%
Ginkgo Biloba 150 mg -
Fűrészpálma 75 mg -
Szibériai ginzeng 50 mg -
Zab- kivonat 50 mg -
L- arginin 10 mg -
Maca 10 mg -
Osztriga kivonat 1 mg -
Sarsaparilla 1 mg -
*RDA%: felnőttek számára ajánlott napi érték százaléka

Ginkgo Biloba

ginkgo_bilobaA gingko az elfáradt testet energiával tölti fel és stresszhelyzetben a legjobb nyugtató. Hatékonyságát 2000 év tapasztalata és kb. 400 tanulmány bizonyítja. Rendkívül jótékony hatása van a keringésre, ellazítja és kitágítja a beszűkült érfalakat, szabad folyást engedve ezzel a vérnek, amely az erekció létrehozásában és fenntartásában kulcsfontosságú szerepet játszik.

Egy Németországban készült kísérlet szerint, a felmérésben részt vevő férfiak 50%-a nyerte vissza teljes mértékben egy gingko-kúra után az erekciós képességét. További 25% esetében - akik korábban semmilyen beavatkozásra, sem papaverinre, sem más, péniszbe fecskendezett hatóanyagra nem reagáltak - a korábban alkalmazott szerek és a gingko kombinációja hozta meg az áhított eredményt. Hasonló eredményt idéz tanulmányaiban James Duke, a Green Pharmacy szerzője is: egy 9 hónapos felmérést követően a részt vevő férfiak 78%-a számolt be arról, hogy jelentősen javult az erekciója.

A gingkonak az erekció kiváltása és fenntartása mellett, a korai magömlésre is hatása van. Az erre hajlamos egyének esetében is javulást tapasztaltak, aminek fő oka valószínűleg a mentális éberségre és a koncentrálóképességre irányuló jótékony hatásban keresendő.

Fűrészpálma

fureszpalmaEzt az Észak-Amerikában honos növényt általánosan használják a prosztata-megnagyobbodás kezelésére, különösen korai stádiumban, és elsősorban a 40 feletti férfiak esetében. A növény bogyója alkalmas a húgyutakkal és a nemi szervekkel összefüggő komplikációk kezelésére. A fűrészpálmát tonizálónak is tartják, mert a prosztatában és a húgyúti traktusban erősíti és újjáépíti a szöveteket.

Egy 2012-es brit kutatás szerint a fűrészpálma hatékonyan használható a merevedési zavarok kezelésében is. A kísérlet 82 férfi részvételével zajlott 8 héten át, a vizsgálati időszak végére az alanyoknál nem csak a prosztata-megnagyobbodás tünetei mérséklődtek jelentős mértékben, de a szexuális teljesítőképesség is szignifikáns módon javult. A bukaresti Fundeni Intézet által végzett kutatás ugyancsak hasonló eredményre jutott. 120 alany vett részt a kísérletben, amely 24 hónapig tartott. A fűrészpálma szedése és a szexuális teljesítmény javulása között szignifikáns kapcsolat állt fenn.

Ginzeng

ginzengÉvezredek óta használt keleti gyógynövény, amely hazánkban néhány éve vált ismertté, de előnyeit igazán csak kevesen ismerik. Őshazájában az élet gyökerének nevezik számos jótékony hatása miatt. Az utóbbi 30 évben csaknem ezer tanulmány erősítette meg azt az 5000 éves hírnevet, amely a "gyógynövények királyát", a ginzenget övezi. Számos pozitív hatása között kiemelkedő, hogy növeli a szexuális vágyat és a teljesítőképességet. Fokozza a tesztoszteron szintjét, amely felfokozott szexuális vágyhoz és teljesítményhez vezet. Egy 2014-es koreai tanulmány alapján a ginzeng-kivonat javítja az erekciós funkciót és a korai magömlés kezelésében is hatékony lehet.

Avena Sativa

avena_sativaAz Avena Sativa (zab) egy egynyári fűféle, melyet ehető magjáért termesztenek. Már a régi időkben is afrodiziákumként tartották számon. Manapság világszerte úgy hivatkoznak rá, mint a „természetes Viagra” . Az idegrendszer számára értékes anyag, az érzékek finomításával járul hozzá az örömszerzéshez.

Az emberi szexualitás tanulmányozásával foglalkozó San Francisco-i Institute for Advanced Study of Human Sexuality többször is vizsgálta már az Avena Sativa hatékonyságát. Egy kísérlet során merevedési zavarokkal, illetve impotenciával küzdő 22-64 éves kor közötti férfiak 6 héten át szedték a gyógynövényt. Az eredmény észrevehetően megnövekedett szexuális vágy, erősebb erekció és fokozott szexuális öröm volt. Egy másik kutatás során az alanyoknál 22%-kal nőtt a nemi szerv érzékenysége, és 36%-kal nőtt az orgazmusok gyakorisága.

Niacin

niacinA biológiai oxidációban, az energianyerésben, a szénhidrát- és zsíranyagcserében tölt be fontos szerepet. Nélkülözhetetlen többek között a nemi hormonok (pl. tesztoszteron - férfi nemi hormon) szintéziséhez. Fokozza a vérkeringést, csökkenti a magas vérnyomást. Értágító hatása révén egyes keringési zavarokban (pl. medenceköri vérkeringés) előnyös az alkalmazása.
Olasz kutatók a niacin és két aminosav együttes alkalmazásának hatását vizsgálták. A kísérlet 3 hónapon át tartott, 54 alany részvételével. A 3 hónapos periódus végére a merevedési zavarokkal küzdők 77%-ánál volt tapasztalható jelentős javulás. Egy másik, hongkongi kutatás szerint a niacin önmagában is rendkívül eredményes az erekciós funkciók javításában.

Cink

cinkA férfiak szexuális egészségének egyik fő alkotója a cink. Kritikus szerepet tölt be a tesztoszteron- és spermaképződésben; az egészséges prosztata egyik legfőbb őre. A szakirodalom a férfiasság egyik legfontosabb "mozgatórugójaként" tartja számon. A szaporodási rendszer valamennyi részének növekedéséhez, fejlődéséhez elengedhetetlen, mindemellett fontos szerepet tölt be az anyagcsere-folyamatokban és az enzimrendszerek működésében. Kutatások szerint már mérsékelt cinkhiány esetén is libidózavarok léphetnek fel, csökken a szexuális aktivitás és a reprodukciós képesség.

L-arginin

l-argininAz arginin segíthet erekciós zavarokban. A szemi-esszenciális aminosavak csoportjába tartozik, azaz ha a szervezetben megnövekedett arginin igény áll fenn, például növekedési periódusban, az arginint táplálék útján szükséges pótolni. Az arginin hatással van a nitrogén-monoxid termelésre, amely értágító hatásán keresztül nem csak hatásos potenciafokozó lehet, hanem növeli a vérellátást és így a szervek tápanyag- és oxigénellátását is. Több mint 300 tanulmány bizonyítja már az L-arginin hatékonyságát.

Maca

macaA Maca növény az inkák egyik kultúrnövénye, melyet nagy kincsként tartanak számon. Több mint 2000 éve ismert legendás tulajdonságai miatt. Számtalan vitamin, ásványi anyag, magas energiatartalmú szénhidrát található benne, mely megújítja, felfrissíti a szervezetet. A növény gyökerének cink és c-vitamin tartalma segít növelni a szexuális potenciát, teljesítőképességet, emellett még számos jótékony hatással rendelkezik. Férfiak számára energiát, erőt és kitartást ad. Erősíti és stimulálja a libidót. Szexuális serkentő, javítja a potenciát. Hatására növekszik a termelt spermiumok száma és ezek mozgékonysága. Csökkenti az impotenciát és erekciós problémákat. Kiváló vitalizáló, erőnlétjavító, vágyserkentő, potencianövelő szerként használják.

Osztriga

osztrigaAz osztriga fogyasztása potencianövelő célzattal az egyik legrégebbi, ma is ismert természetes potencianövelő módszer a nyugati világban – amit már számos tudományos kutatás is megerősített. A jóddal, foszforral, és főleg cinkkel teli puhatestűek összetételükből kifolyólag valóban stimuláló hatásúak, aminosavaiknak köszönhetően az emberi szervezetbe kerülve növelik a szexuális aktivitásért felelős hormonszintet, ami a szexuális teljesítőképességért felel. A szóbeszéd szerint Casanova, a szerelmi kalandjairól híres olasz szoknyavadász minden étkezését egy tucat osztriga elfogyasztásával kezdte.

Sarsaparilla

sarsaparillaA tesztoszterontermelés növelésében a férfiak izomzatára hat a Sarsaparilla gyógynövény, amelyet egy vad gyógynövény gyökeréből, a szárcsagyökérből (Smilax medica) nyernek. A kivonat összetétele jelentősen növeli a regenerációs képességet, és támogatja az anabolikus folyamatokat a megterhelő fizikai igénybevételek után. A gyökerekből nyert port a férfiak sikeresen használják a potencia növelésére. Világszerte népszerű afrodiziákum és szexuális stimuláns. Ázsiában és Európában egyaránt évszázadok óta használják.

Ciano-kobalamin

ciano_kobalaminMás néven B12. A szervezetben végbemenő számos biokémiai folyamat elengedhetetlen alkotórésze. Részt vesz a fehérjeszintézisben, a szénhidrátok és a zsírsavak anyagcsere-folyamataiban és a vörösvérsejtek képzésében. Számos idegi funkció megfelelő működéséhez elengedhetetlen. A potenciazavar gyakori esetekben a B12-hiány egyik tünete. A ciano-kobalamin megerősíti a vörösvérsejteket, ami javítja a vérkeringést, egyúttal biztosítva a vér bővebb, szabadabb áramlását a péniszbe.

Tokoferol

tokoferolMás néven E-vitamin. Részt vesz a szervezet fehérje-, szénhidrát- és zsíranyagcseréjében, valamint a folyadékháztartásban. Kedvező hatást gyakorol az idegrendszerre és a szexuális teljesítőképességre. Jó értágító, ezáltal a merevedés hatásfokát javítja. Erős antioxidáns, védi a szervezetet a káros hatású szabad gyököktől. Egyetlen molekula 200 telítetlen zsírsav molekulát képes megvédeni az oxidációtól. Hiánya potenciazavarhoz és egyéb ivarrendszeri problémához, valamint izomsorvadáshoz, vérellátási zavarokhoz, vérszegénységhez vezethet.
FIGYELEM! A Xerex potencia-tabletta független laboratórium által bevizsgált, OÉTI-számmal rendelkező, garantáltan biztonságos termék! Teljesen természetes!

Miért fontos, hogy csak bevizsgált terméket vásárolj?

A piac tele van hamisítványokkal, bevizsgálatlan, gyanús termékekkel, amelyek sokat ígérnek, de keveset adnak. Az ilyen készítmények a jobbik esetben csak teljesen hatástalanok, rosszabb esetben sajnos sokkal súlyosabb következményekkel is járhat a szedésük.

Ne bízz a kétes eredetű termékekben! Ezekben gyakran nincs is aktív hatóanyag, és az egészségre káros hatóanyagot is tartalmazhatnak. A származásuk és pontos összetételük általában ismeretlen vagy megtévesztő. Sok esetben kifejezetten rossz higiéniai körülmények között folyik a gyártásuk, nem engedélyezett technológiákkal. Az is előfordul, hogy a 100%-ban természetesként hirdetett termék valójában vényköteles gyógyszerekben használt vegyületeket tartalmaz.

A hamis csodatabletták, porok életveszélyesek lehetnek! Az ilyen vágykeltők bizonyos szív- és vérnyomásgyógyszerekkel való együttes szedése komoly egészségi károsodást okozhat.

„Szívritmuszavarok, magas vérnyomás, veseelégtelenség, májelégtelenség, rengeteg féle szervkárosodás is keletkezhet, azoktól a bizonytalan hatóanyagoktól, amelyek ezekben a hamisított, vagy nem legális helyről beszerzett potencianövelő szerekben vannak” Zacher Gábor toxikológus1

De honnan tudhatom, hogy a Xerex biztonságos?

  • A Xerex egy Amerikában gyártott, kiváló minőségű, kizárólag természetes összetevőket tartalmazó készítmény.
  • A Xerex az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) által notifikált, engedélyezett étrend-kiegészítő.
  • A Xerex független laboratórium által bevizsgált termék. A vizsgálat eredményéről szóló jegyzőkönyv IDE kattintva megtekinthető.

100% pénz-visszafizetési garancia!

Annyira bízunk abban, hogy potencianövelő termékünk el fogja nyerni a Te tetszésedet is, hogy 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalunk! Nem kérdezünk semmit! Ez a Mi 100% garanciánk!
A garancia részletei


1. http://www.atv.hu/belfold/20100913_potencianovelo_szerek_az_internetrol_igazi_emberkiserlet_video?source=hirkereso

*=Ha gyógyszeres kezelés alatt állsz valamilyen betegség miatt, kérdezd ki orvosod, gyógyszerészed véleményét, mielőtt a Xerex szedésébe kezdenél!